Logo

Fedtkringler til suppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
30 g gær
1 1/4 dl mælk blandet med 1 1/4 dl vand
1 tsk sukker
1 tsk salt
60 gr ukrydret svinefedt
450 g hvedemel.
 
Gæren smuldres og udrøres i den lunede mælke-vandblanding.
Sukker og salt tilsættes.
Svinefedtet smuldres i melet og blandes i dejen, der æltes, til den er
blank og smidig.
Dejen stilles til hævning et lunt sted i 1 time.
Dejen slås ned og deles og formes til halvstore kringler.
Sættes på en velsmurt bageplade.
Pensles med vand og overdrysses med hvedemel (brug en sigte).
Efterhæver i 15 min.
Bages ved 225ºC i 10 minutter.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.021 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Stjernesuppe 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• HønsebouillonEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Søde brødterningerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Stegte æbler med rosinerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os