Logo

Fennikel-squashsuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

75 g løg
2 spsk olivenolie
200 g squash
200 g fennikel
250 g kartofler
750 ml. grønsagsbouillon
1 dl cremefraiche 18%
½ dl hvidvin
salt
peber

Grofthakket løg sauteres i olien.
Squash og fennikel i små tern, samt kartoflerne i tynde skiver tilsættes og brunes let med.
Bouillon tilsættes og det koger under låg i 15 min.
Blendes, og tilsmages med cremefraiche, hvidvin, salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.272 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her