Logo

Fennikelsuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 spsk smør
1 fed knust hvidløg
2 fint hakkede løg
2 stk fennikelhoveder
1 l hønse bouillon
revet skal af en citron
ca. ½ dl cremefraiche 38%
salt
groft hvidt peber

Smelt smørret i en gryde og svits hvidløg og finthakket løg. Gør fennikelen i stand, skær foden af og fjern evt. grimme grove yderblade. Hak fennikelkødet groft. Svits det i gryden og lad det simre under låg i 10 min. Tilsæt bouillon. Riv skallen af en halv appelsin, kom det i væden. Lad det simre svagt i 10 min. til urterne er møre. Purer der hele fint i en blender eller med en blenderstav i gryden. Giv det et opkog, rør creme fraichen i og smag til med salt og rigeligt groft hvidt peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.669 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her