Logo

Nudelsuppe med kylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Nudelsuppe med kylling

 

Lav en suppe med masser af fyld, og nyd den.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: ca. 30 min. Kogetid: ca. 1 time. Fryseegnet

 

#

2 hele kyllingelår

¾ liter vand

1 spsk groft salt

1 lille frisk chili

2 laurbærblade

1 løg

125 g ægnudler

½ squash

2 tomater

150 g champignon

1 spsk olie

evt. salt eller sojasauce

1 bundt purløg

*

 

Læg kyllingelårene i en gryde, og dæk dem med vand.

Bring vandet i kog, og skum urenheder fra overfladen væk med en ske.

Tilsæt salt, chili, laurbærblade og stykker af løg.

Kog i ca. 45 min. ved svag varme, til kødet er mørt.

 

Tag lårene op af suppen, pil kødet af (uden skind) og gem det til suppefyld.

Si suppen, og kog den igennem.

Kog den evt. ind ved kraftig varme, så den får en kraftigere smag.

 

Kog nudlerne efter pakkens anvisning.

Rens grønsagerne, og skær dem i mundrette stykker.

 

Varm olien i en gryde, og steg grønsagerne i et par min.

Tilsæt suppen, og lad det koge i et par min.

Tilsæt kyllingekød og friskkogte nudler, og varm suppen igennem i få min.

Smag til med salt eller soja, og drys med fintklippet purløg.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.315 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her