Logo

Fennikelsuppe 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 cl. olivenolie
1 stort løg, fint hakket
4 fed hvidløg, hakkede
2 fennikelknolde, i tynde skiver
2 middelstore courgetter, skåret i terninger
6 tomater, flåede, udhulede og hakkede
8 bladefrisk basilikum, fint skåret
1,5 l. hønse- eller grønsagsbouillon
0,25 l. hvidvin
Frisk hakket basilikum som pynt

Hæld olivenolien i en stor gryde, kom de hakkede løg i, og lad dem stege, til de er bløde.
Tilsæt hvidløgene, og lad dem stege med ca. 1 minut.
Tilsæt fennikel, courgetter, tomater og basilikum.
Rør godt rundt, skru ned til middel varme, og lad det hele svitse 2-3 minutter under omrøring, så grønsagerne ikke brænder på.
Hæld derefter bouillonen over grønsagerne.
Tilsæt vinen, og bring det hele i kog.
Rør godt, læg låg på, og lad suppen koge ved svag varme i 30 minutter.
Kom salt og peber i, rør rundt igen, og lad det hele simre 10 min. til. Server suppen varm, og pynt hver portion med finthakket frisk basilikum.
Denne suppe kan laves hele året, men er bedst om efteråret, når
grønsagerne er friske.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.795 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her