Logo

Fersken-melonsuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

 

5 ferskner

1 honningmelon

1/2 dl fintrevne mandler

1 dl piskefløde

1/2 dl likør eller cognac

1/2 dl citronsaft

drys af kardemomme

 

Fersknerne skylles og befries for sten og kommes på blender sammen med den skrællede og udkernede honningmelon.

Frugtmassen blendes med mandler, fløde, citron og likør og smages til med et drys kardemomme.

Suppen serveres som forret til en let som­mermiddag eller som dessert med en klat flødeskum til.

Den kan fryses ned og ny­des som sorbet i halvt frossen tilstand.

Li­køren kan undværes i suppen.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.274 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Den nemme porresuppeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Oksehalesuppe i stegesoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Fransk løgsuppe 5En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokolade marengs med ingefærsyltede pærer og mynte Crème AnglaiseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os