
Suppen kan varieres i smag efter eget ønske fx med paprika eller friske krydderurter. I stedet for rejer kan der anvendes kalkunkød i små tern. Pynt evt. suppen med en skefuld cremefraiche. Server med frisk brød. 
 
1 stort løg 
1-2 tsk karry 
1 dåse hakkede tomater
10 dl bouillon 
5 dl sødmælk 
1 dåse ferskner + saft 
200 g rejer 
salt og peber 
icebergsalat 
 
Løget skæres i små tern og svitses i karryen. 
Tomaterne tilsættes sammen med bouillon. 
Ferskner skæres i tern og tilsættes sammen med mælken. 
Smag til med salt og peber. 
Rejerne tilsættes til sidst. 
Ved servering lægges en håndfuld fintsnittet icebergsalat i bunden af en dyb tallerken, og suppen hældes henover. 
Kan evt. pyntes med en skefuld cremefraiche. 
--