Logo

Ferskensuppe med tomat og rejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Suppen kan varieres i smag efter eget ønske fx med paprika eller friske krydderurter. I stedet for rejer kan der anvendes kalkunkød i små tern. Pynt evt. suppen med en skefuld cremefraiche

Suppen kan varieres i smag efter eget ønske fx med paprika eller friske krydderurter. I stedet for rejer kan der anvendes kalkunkød i små tern. Pynt evt. suppen med en skefuld cremefraiche. Server med frisk brød.

 

1 stort løg

1-2 tsk karry

1 dåse hakkede tomater

10 dl bouillon

5 dl sødmælk

1 dåse ferskner + saft

200 g rejer

salt og peber

icebergsalat

 

Løget skæres i små tern og svitses i karryen.

Tomaterne tilsættes sammen med bouillon.

Ferskner skæres i tern og tilsættes sammen med mælken.

Smag til med salt og peber.

Rejerne tilsættes til sidst.

Ved servering lægges en håndfuld fintsnittet icebergsalat i bunden af en dyb tallerken, og suppen hældes henover.

Kan evt. pyntes med en skefuld cremefraiche.

--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.827 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her