Logo

Flødelegeret svampesuppe med sherry

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg svampe
3 skalotteløg
50 g smør
2 spsk citronsaft
1 l hønsebouillon
2 ½ dl piskefløde
2 æggeblommer
Salt og peber
2 cl sherry
 
Rens svampene og del de største et par gange.
Dryp dem med citronsaft.
Smelt smørret og damp de hakkede skalotteløg klare heri.
Tilsæt svampene og lad dem snurre 4-5 minutter.
Hæld bouillon ved og lad det koge 10 minutter.
Pisk fløden og æggeblommerne sammen.
Leger suppen hermed, mens der røres.
Bring nu suppen nær kogepunktet den må ikke koge.
Smag suppen til med salt, peber og sherry. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.008 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her