Logo

Fyldig gazpachosuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 personer

½ kg solmodne tomater
1 snittet salatløg
2 skiver daggammelt brød
1 dl olivenolie
2 spsk sherry
1 fed hvidløg
1 rød peberfrugt
1 gul peberfrugt
½ agurk
salt og peber

Del tomaterne og blend dem med løg, brød, olivenolie, sherry og hvidløg. Skær peberfrugterne i tern og blend halvdelen med og smag til med salt og peber. Halver agurken og fjern kernerne med en ske. Snit agurken. Sæt suppen på køl i 15 minutter. Tag den ud og server suppen meget kold, fx med en isterning i tallerkenen. Pynt med resten af peberfrugterne og agurk.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.722 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her