Logo

Græskarsuppe med hønsekød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g skrællet og rengjort græskar
3 stk skalotteløg
1 stk gulerod
1 gren bladselleri
2 stk store skrællede kartofler
1 fed knust hvidløg
1 l. kogende vand - ca.
1 stk stor rød peber
1 stk hvidløg
6 dl cremefraiche
120 g gram smør
1 stk stor suppehøne
salt og peber
Pynt: Kruspersille
 
Smelt smørret og sortér de hakkede skalotteløg og det knuste hvidløg ved svag varme i en stor gryde, indtil de er blanke.
Fjern "indmaden" fra græskarret og det røde peber.
Hak det røde peber og bladselleriet og skær græskar, gulerod og kartoflerne i små stykker på størrelse med en terning.
Kom grønsagerne i gryden med skalotteløg og hvidløg.
Kom den rengjorte høne i suppen og dæk hønen og grønsagerne med kogende vand.
Kog suppen ved svag varme i en lille times tid og fjern skum fra hønen undervejs.
Når hønen er kogt i suppen, tages den op fra gryden.
Hønsekødet fjernes og skæres i strimler.
Grønsagerne moses, så suppen bliver jævn.
Herefter kommes strimlerne af hønsekød i suppen og der smages til med salt og peber.
Lige før suppen serveres røres creme fraîchen i suppen.
Pynt suppen med en kvast kruspersille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.508 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her