Logo

Græskarsuppe med hokkaido

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 hokkaido skrællet og hakket
6-8 kartofler skrællede og hakkede
3 løg skrællede og finthakkede
koriander 5 spsk
1 pk Cheasy flødeost med hvidløg
salt og peber
2 l vand
1 dl grønsagsfond
olivenolie til svitsning
6 spsk balsamico-eddike
 
Tilbehør: hakket persille og brød      
Svits de hakkede grønsager i olivenolie med koriander, salt og peber. Tilsæt de øvrige ingredienser og lad suppen simre i ca. 45 min.
Blend det hele med en stavblender.
Hvis du bruger almindelig blender, så blend kun lidt ad gangen.
Serveres med hakket persille og godt brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (13 stemmer)
Siden er blevet set 2.242 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her