Logo

Heidi's squash-suppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

350 g reven squash
1 stort hakket løg
6-8 spsk olie
6-8 spsk hvedemel
9 dl stærk bouillon
1 dl fløde
1 dl cremefraiche til pynt
 
Løg og squash svitses i olie.
Spæd op med bouillon og fløde.
Jævnes med hvedemel og vand.
Hver portion pyntes med en "klat" cremefraiche og serveres med lune flûtes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.711 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her