En utrolig lækker suppe, som er tilføjet enkelte ingredienser, for at gøre suppen mere fyldig og lækker. 
Tyrkisk linsesuppe: 
3-4 STORE løg 
3-4 fed hvidløg, (eller efter smag) 
1 glas grønne linser (ca. 1-1 ½ dl) 
2 grønsagsbouillonterninger 
ca. ¾ dåse koncentreret tomatpure 
ca. 3 liter kogende vand 
1-2 grønne chilipeber (stærke eller milde, efter smag) 
ca. ½ dl olie 
4-5 kartofler i tern 
1-2 gulerødder i skiver 
Krydderier: 
ca. 1 tsk god karry 
ca.2 tsk timian 
ca.½ tsk rosenpaprika 
ca. 1-2 tsk peber 
evt. andre krydderurter efter smag 
Linserne skylles MEGET grundigt løgene skæres i strimler hvidløg skæres i skiver/ eller hakkes 
Svits karryen i olie og hæld løg og hvidløg ved i ca. 2 minutter, kom linserne (afdryppede) ved og svits i ca. 2 min. yderligere, kom herefter tomatkoncentratet i og svits med. 
Hæld det kogende vand over og tilsæt alle andre ingredienser, undtagen kartofler og gulerødder, og lad koge i ca. 45 minutter. 
OBS! Kartofler og gulerødder kommes først i de sidste 15 minutter. 
Server rygende varm og med et godt brød til.