Logo

Linsesuppe 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 løg
3 gulerødder
3 stilke blegselleri
2 spsk olie
150 g (1.5 dl ) røde linser
½ liter grønsagsbouillon
 
Pynt:
cremefraiche
fintrevet gulerod
Fint hakket purløg.
       
Løgene pilles og hakkes og gulerødderne skrælles og rives
Blegselleri skæres i tynde strimler
Alle grønsagerne svitses i olien (gem lidt revet gulerod til pynt)
De røde linser skylles i koldt vand og tilsættes grønsagerne sammen med
bouillonen.
Suppen koges i 30 min. og blendes.
Suppen varmes godt igennem og pyntes inden serveringen.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.529 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her