Logo

Mandel- og hvidløgssuppe med stegte asparges

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Mandel- og hvidløgssuppe med stegte asparges

Hvide asparges er fantastisk tilbehør til cremede supper.

 

Suppe:
300 g lyst brød
koldt vand
2-3 fed hvidløg
100 g smuttede, revne mandler
6 spsk olivenolie
3 spsk hvid balsamico
salt

1 agurk
-

12 hvide asparges
smør

Lidt brøndkarse

 

Læg brødskiverne i en skål med koldt vand, og lad det trække 5 min.

Løft brødet over i din blender, med den væde, der hænger ved.

Kom resten af ingredienserne i.

Blend, indtil du får en cremet og suppeagtig konsistens.

Tilsæt evt. lidt mere koldt vand.

Smag til med salt, og stil i køleskab, indtil den skal serveres.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.355 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her