Logo

Mulligatawny suppe 4

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g kyllingebryst
1 l. vand
1 stort løg
2 porrer
1 storrød peberfrugt
2 spsk karry
2 tomater
1 fed hvidløg
1 tsk timian
3 spsk majsstivelse i 1 dl vand
1 dl fløde 13
Salt
friskkværnet peber

Kyllingebryst koges i vandet i ca. ½ time.
Tages op, evt. ben fjernes, skæres i mindre stykker (skiver ).

Løg, Porrer og peberfrugt skæres i ringe. Tomater hakkes fint.
Grønsager og timian gives et opkog i suppen.

Karry og majsstivelse udrøres i koldt vand og tilsættes under omrøring.
Kog suppen igennem og tilsæt fløden. Smag til med salt og peber.

Kyllingestykkerne varmes igennem i suppe.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.622 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her