Logo

Mulligatawny suppe 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 personer

1 gulerod
1/4 selleri
1 porre (det hvide)
1 løg
1 madæble
100 g smør
100 g hvedemel
karry
3 l hønsebouillon
1 kogt høne
2-3 dl fløde
Tilbehør: løse ris

Urter og æble snittes fint, sauteres i smør, tilsættes karry og afbages med hvedemel, spædes med hønsebouillon.
Skroget fra hønen hugges i stykker og koges med. Når urterne koger ud, tages skroget op og suppen blendes/passeres, koges igennem, afskummes, legeres med fløden og smages til.
Ved serveringen tilsættes hønsekød samt løse ris.
Suppen er en engelsk/indisk specialitet, krydret ret stærkt med karry.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.248 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Gullaschsuppe + VaflerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Squash-suppeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• HvidløgssuppeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Fuldkornsvafler - diabetikerSødt til dessert - Friske og sprøde lige fra vaffeljernet – duftende fuldkornsvafler med...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os