Logo

Orientalsk Karrysuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer

1 stort løg
2 tsk god karry
3-4 dl grønsagsbouillon
1 dåse ferskner
1 dåse hakkede flåede tomater
200 g rejer eller jomfruhummerhaler
¼ l piskefløde
1 tsk chili-sauce
1 lille kinakål
olie/smør
salt og peber

Hak løget fint og svits det i en tykbundet gryde, sammen med karry og en passende mængde olie/smør. Bouillon, tomater, piskefløde tilsættes og retten simrer 15 minutter. Imens snittes kinakål i små stykker og kommes i en skål.
Fersknerne skærres i mindre stykker og tilsættes sammen med ⅔ af saften - og rejerne kommes i - opvarmes - men - MÅ IKKE KOGE !!!! Retten smages til med salt og peber.

Servering:
Retten stilles på bordet. I de dybe tallerkener drysses et par små håndfulde kinakål. Retten øses op over kinakålen i rigelig mængde. Der serveres hjemmebagt brød/flûtes til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,4 (7 stemmer)
Siden er blevet set 4.034 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her