Logo

Karrysuppe 5

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 spsk af en god olie
 ½-1 spsk god karry efter eget behov
1 sødt æble
1 stor kartoffel
1 stor gulerod
1 liter grønsagsbouillon
fløde
evt. kyllingbryst stykker
 
Æblet udkernes og skæres i små stykker, kartoflen skrælles og skæres i små tern, guleroden skrælles og skæres i tynde skiver.
Olien varmes og karryen "brændes" af.
Æble og grønsager tilsættes og svitses i 2-3 min.
Bouillonen hældes ved.
Lad det hele koge i 15- 20 min. eller til guleroden og kartoflen er godt møre.
Blend med en stavblender og tilsæt en pæn slat fløde.
Giv et opkog og server med eller uden kyllingestykker.
Server gerne med friskbagt flûtes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.848 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her