Logo

Persillesuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer

1 ½ l hønsebouillon
2 porrer i mindre stykker (ca. 175 g)
1 løg i kvarte (ca. 125 g)
3 persillerødder i tern (ca. 150 g)
1 knoldselleri i tern (ca. 450 g)
4-8 bd persille (ca. 175 g)
150 g Karoline's FlødeOst til madlavning
½ tsk groft salt
friskkværnet peber
Pynt: Persillekviste.
Tilbehør: Flutes.

Bring hønsebouillon i kog i en suppegryde. Tilsæt grønsagerne, undtagen persille, og kog dem ved jævn varme og under låg i ca. 15 min. Si bouillonen fra og gem den. Kom ca. 2 dl bouillon og de kogte grønsager i en food processor og hak dem ved hurtigste hastighed i ca. 30 sek. Hæld puréen tilbage i gryden. Kom ca. 3 dl bouillon og persillen i food processoren og hak det ved hurtigste hastighed i ca. 30 sek. Hæld det i gryden sammen med resten af bouillonen. Bring suppen i kog og tilsæt FlødeOst under omrøring. Kog suppen ved jævn varme til osten er smeltet. Smag suppen til.

Ved serveringen: Hæld suppen i varme suppeskåle.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.567 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her