Logo

Solgul pastasuppe med muslinger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 ds muslinger
1 finthakket løg
2 breve safran
2 terninger fiskebouillon
1 l. vand
1 tsk timian
2 spsk citronsaft
salt, peber
200 g pasta konkylier
Hakket bredbladet persille til drys
 
Sauter løget, tilsæt safran, pasta, fiskebouillon og vand.
Tilsæt timian, citronsaft og lad det koge sagte til pastaen er tilpas kogt.
Tilsæt muslingerne med væden, lad retten kog op og drys med bredbladet persille og server brød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.402 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her