
 
Her er en cafeklassiker, der passer perfekt til en dejlig
sommeraften. 
Arbejdstid: 10 min. Stegetid: 3 min. Ikke fryse-egnet. 2
personer. Er du alene så halver portionen. 
 
#
250-300 g (grill)stegt kyllingebryst 
4 skiver bacon 
4 skiver groft sandwichbrød 
2 spsk mayonnaise evt. dijonnaise 
1 stor tomat (skiver) 
4 sprøde salatblade fx romainesalat eller icebergsalat 
 
Tilbehør: syltede agurker 
evt. lidt franske kartofler 
*
 
Steg baconskiverne sprøde det gøres nemt mellem to stykker
køkkenrulle 1½-3 min. i mikroovnen ved fuld effekt. 
Skær kyllingestykkerne i tynde skiver. 
Rist brødet let og smør det med mayonnaise. 
Læg salat på 2 skiver brød og derefter kylling, bacon, tomat
og mere salat. 
Læg de resterende brødskiver ovenpå og tryk sandwichene let
sammen. 
Sæt et par tandstikkere i hver og skær dem igennem
diagonalt. 
Server med syltede agurker og evt. som i USA med lidt chips.
 
Hvis du synes, at der skal lidt mere mad på bordet end en
sandwich, kan du supplere med denne dejlige Bønne- og kartoffelsalat
Læs om den ægte clubsandwich her
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin