
 
Køb hornfisken
fileteret fiskehandleren har et specielt hornfiskejern, der gør fileteringen til
en leg. 
Derefter har du en meget velsmagende fisk, og så med tomat
Arbejdstid: 20 min.
Bagetid: 20 min. Ikke fryseegnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen. 
 
# Ingredienser
2 hornfiskefileter
(i alt ca. 400 g) 
1 løg (finthakket) 
1 fed hvidløg
(finthakket) 
2-4 tomater 
frisk estragon 
frisk basilikum 
1 glas hvidvin 
salt og peber 
Tilbehør: brød eller
kogte nye kartofler 
* Tilberedning
Tænd ovnen på 180 °C.
Del
hornfiskefileterne i halve og krydr dem med salt og peber. 
Hak løg og hvidløg
fint. 
Skær tomaterne i
både og skrab kernerne ud. 
Hak frugtkødet med
en kniv og tilsæt ½ spsk hakket estragon og 1 spsk hakket basilikum samt løg,
hvidløg, salt og peber. 
Fordel fyldet på
fileterne og rul dem sammen. 
Læg dem med
samlingerne nedad i et smurt, ovnfast fad og hæld vinen ved. 
Sæt fadet i ovnen i
ca. 20 min. 
Server med brød
eller kogte kartofler. 
 
madABC.dk
har flere dejlige fiskeretter se selv her  
Se mere tilbehør her:
kartofler, ris, dampede grønsager eller brød
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin