
 
Grillede pølser kan de fleste lide, og det er nemt at lave.
Brug tiden på en lækker kartoffelsalat. 
4 personer. Arbejdstid: 20 min. 
Stegetid. 5 min. Kogetid: 10 min. 
 
#
4-8 gode pølser 
lidt olie
 
Kartoffelsalat: 
1 kg nye kartofler 
100 g grønne bønner 
1 bundt radiser 
3 forårsløg 
1 fed hvidløg 
1 bundt purløg 
 
Dressing: 
4 spsk
cremefraiche 38% 
2 spsk
rygeost 
2 spsk æbleeddike salt 
friskkværnet peber 
Tilbehør: sennep
*
 
Skrub kartoflerne rene, og kog dem i letsaltet vand i ca. 10
min. 
Sluk, og lad dem trække møre i 5-8 min. 
Afkøl kartoflerne, og skær dem i skiver. 
 
Rens og nip bønnerne, og kog dem i letsaltet vand i 2 min. 
Skær dem i halve. 
 
Rens og rens radiserne, og skær dem i fine skiver. 
Rens forårsløg og hvidløg, og snit dem fint. 
 
Pisk dressingen sammen. 
Vend kartoflerne med dressingen, og tilsæt bønner, radiser,
forårsløg og hvidløg. 
Pynt med fintsnittet purløg. 
 
Pensl pølserne med lidt olie, og steg dem på en varm grill
eller grill pande i 5-10 min. - efter tykkelse. 
Server pølserne med kartoffelsalat og en god sennep. 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin