
 
Læg grønsager og
fisk i et ovnfast fad og stil det i ovnen i 25 min. Imens kan du skrubbe nogle
nye kartofler, sætte dem over og dække bordet. Enkelt, nem og lækkert. 
Arbejdstid: 15 min.
Bagetid: 25 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.
 
#
300 g filet af laks,
ørred eller havkat 
1 spidskål (skåret i
både) 
2 dl vand 
1 usprøjtet citron
(skal og saft) 
1 fed hvidløg
(fintsnittet) 
2 spsk olie 
salt og peber 
1 bdt dild 
Tilbehør: nye
kartofler eller brød 
*
 
Tænd ovnen på 180 °C.
Kom vand, 2 spsk
citronsaft og fintrevet citronskal samt hvidløg i bunden af et smurt ovnfast
fad.
Læg kål og fisk i
fadet og krydr med salt og peber. i. 
Drys med fintsnittet
dild og dryp olie over. 
Dæk med alufolie og
sæt fadet i ovnen i ca. 25 min. 
Server direkte fra
fadet med brød eller kartofler til. 
 

 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin