Logo

Stegt laks og brøndkarsecreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Stegt laks og brøndkarsecreme

 

Har du et sted i haven med halvskygge og fugtig jord, så er det nemt at dyrke brøndkarse. Ellers må du en tur til grønthandleren. Brøndkarse har en lidt skarp, nøddeagtig smag, der giver et fint modspil til den fede laks.

Arbejdstid: 20 min. Stegetid: 8 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

2 stk laksefilet (250-300 g)

2 tsk olie

1 dl skyr eller kvark

1 dl syrnet fløde eller cremefraiche

1 tsk dijonsennep

1-2 tsk citronsaft

1 bdt brøndkarse

salt og peber

Tilbehør: kogte eller stegte kartofler grønsager

*

 

Rør skyr eller kvark godt sammen med cremefraiche og smag til med sennep, citronsaft, salt og peber.

Skyl brøndkarsen, tør den, snit den fint og rør den i cremen.

 

Krydr laksen med salt og peber og steg den på en varm pande med olie først på skindsiden i ca. 5 min.

Vend laksestykkerne, sluk for varmen og lad dem stege færdige i 2-3 min. ved eftervarmen.

 

Server med brøndkarsecreme, kogte eller stegte kartofler samt grønsager.

 

Stegt laks og brøndkarsecreme


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.480 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her