Logo

Stegt laks og pasta med citroncreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Stegt laks og pasta med citroncreme 


Steg gerne laksen lige i underkanten, så den er dejlig saftig indeni. Tilbehøret er friskkogt pasta vendt med cremefraiche, citron og purløg.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20 min. Stege/kogetid: ca. 12 min.

 

#

2 stykker laksefilet (250-300 g)

2 liter vand

4 tsk salt

200-250 g tørret bånd pasta

1 spsk olie

salt og friskkværnet peber

200 g cremefraiche 38%

2 spsk frisk citronsaft

1 bundt purløg

 

Tilbehør:

1 høvlet gulerod

grøn salat

*

 

Sæt vand over til at koge pastaen, og tilsæt salt.

Kog uden låg, og rør i gryden af og til.

Læs kogetiden på emballagen.

Smag på pastaen, og kog den kun så længe, at den stadig "har bid".

 

Brun laksebøfferne på begge sider på en varm slip-let pande med olie.

Krydr med salt og peber.

Skru ned, og lad fisken småstege ca. 4 min. på hver side.

 

Dryp pastaen af i en sigte, og hæld den tilbage i gryden.

Bland straks med cremefraiche, citronsaft, fintsnittet purløg og friskkværnet peber.

Server pastaen rygende varm med den stegte laks, høvlet gulerod og grøn salat.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.332 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Roskildefestivalen være politik eller musik? I år vil de fejre solidaritet med Palæstina. Er det foreneligt med musik?



Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her