
Vi har givet et par stykker frisk torskefilet en kappe af
krydderurterasp, som både giver fisken smag og holder den saftig. 
2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20 min. Bagetid: 10 min.
#
350 g torskefilet 
salt og peber 
1 tsk dijonsennep 
smør til fadet 
 
Brødkrummeblanding: 
1-2 skiver lyst brød uden skorpe 
1 spsk friskhakket estragon 
1 tsk fintrevet citronskal 
10 g smør 
salt og peber 
*
Hak brød krumme, estragon og citronskal sammen, og tilsæt
smeltet smør, salt og peber. 
Del torsken i 4 stykker, og læg dem evt. dobbelt, hvis de er
tynde. 
Læg dem i et ovnfast fad smurt med smør eller foret med
bagepapir. 
Krydr fisken med salt og peber, og pensl med sennep. 
 
Pres brødkrummeblandingen fast på fisken, og bag den i ovnen
ved 225 °C i ca. 10 min. 
Server fx med ovnbagte rødbeder. 
 
Tips: Erstat evt. estragon med dild eller persille.
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin