
 
Thaikarry er hurtig
og velsmagende mad, og danske grønsager som porrer og græskar passer rigtig
godt i den asiatiske ret - fuld af smag. 
Arbejdstid: 35 min.
Koge/stegetid: 15 min. 4 personer 
 
#
3 porrer 
½ hokkaidogræskar
(ca. 400 g) 
2 røde
snackpeberfrugter 
500 g kalkunbryst 
2 spsk olie 
2-3 spsk rød
thai-karrypasta 
1 dåse kokosmælk 
1-2 limefrugter 
1 spsk fishsauce 
1-2 tsk sukker 
 
Tilbehør: 
kogte jasminris 
1 bundt koriander,
thaibasilikum eller rød basilikum 
*
 
RENS porrerne, og
skær dem i tykke skiver. 
Skær skrællen af
græskarret, fjern kernerne, og skær græskarkødet i terninger. 
Skær peberfrugterne
i terninger. 
SKÆR kalkunkødet i
terninger, og brun dem i 1 spsk olie i en stegegryde eller wok. 
Læg kødet på en
tallerken. 
 
SVITS grønsagerne i
resten af olien i et par min. 
 
TILSÆT karrypasta og
kokosmælk, og kog op. 
Læg kødet i saucen,
og lad det hele simre i 5 min. 
 
SMAG saucen til med
limesaft, fishsauce og sukker. 
 
SERVER med kogte
ris, og drys med koriander eller vend hele basilikum blade i saucen lige inden
servering. 
 
TIPS: Du kan også
bruge kyllingebryst eller svine- eller oksekød i terninger til denne ret.
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin