
 
Nyd en sund og
nærende suppe med knald på både farve og smag. 
Arbejdstid: 20 min.
Kogetid 25 min. 4 personer 
 
#
2 løg 
2 gulerødder 
1 spsk olie 
2 fed hvidløg 
4 dl røde linser 
2 tsk stødt
spidskommen 
2 liter grønsags- eller
hønsebouillon 
2 cm frisk ingefær 
saft af 1 appelsin 
salt og peber 
 
Tilbehør: 
4 naanbrød eller
grovboller 
1 lille bundt
basilikum 
*
 
Hak løgene og skær
gulerødderne i små terninger. 
Svits løg og
gulerødder i en gryde med olie i et par min. 
Tilsæt knust
hvidløg, linser og spidskommen og svits et øjeblik. 
Tilsæt bouillon og
lad det hele simre i 25 min. 
Tilsæt fintrevet
ingefær og blend suppen til en fin glat puré. 
Varm suppen godt
igennem og smag til med appelsinsaft, salt og peber. 
Server suppen i
skåle med et drys frisk basilikum og brød til. 
 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin