
 
En varm og dejligt
mættende vintersuppe med en flot rød farve. 
Arbejdstid: 20 min
Kogetid: 45 min. Fryseegnet. 4 personer 
 
#
400 g skært oksekød 
2 løg 
2 spsk olie 
500 g rødbeder 
2 persillerødder
eller ¼ knoldselleri 
2 fed hvidløg 
1 lille dåse konc.
tomatpuré (70 g) 
1-2 tsk paprika 
5 kviste timian 
2 liter hønse- eller
grønsagsbouillon 
1 lille bundt
persille 
1-2 spsk æbleeddike 
salt og peber 
1-2 dl syrnet fløde
9% 
Tilbehør: brød
*
 
Skær kødet i
terninger. 
Pil løget og hak
det. 
Brun kød og løg i en
stor gryde med olie. 
Skræl rødbeder og
persillerødder eller selleri og skær dem i små terninger. 
Bland grønsager og
knust hvidløg med kødet i gryden og svits dem med et par min. 
Tilsæt tomatpuré,
paprika, timian og bouillon. 
Lad suppen simre i
45 min. 
Skyl og hak
persillen. 
Smag suppen til med
æbleeddike, salt, peber og server den i varme skåle eller dybe tallerkener med
et par skefulde syrnet fløde og finthakket persille på toppen. 
Giv brød til. 
 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin