
 
Server et par skiver god skinke med en lækker kartoffelsalat
med friske grønsager. Har du mulighed for det, så brug friskbælgede ærter. 
Arbejdstid: 15 min. Kogetid: 3 min. 2 personer. Er du alene
så halver portionen. 
 
#
150 g kogt skinke i tykke skiver 
 
Salat: 
300 g kogte kartofler 
1-2 gulerødder 
125 g friskbælgede eller frosne ærter 
3 spsk
mayonnaise 
3 spsk
cremefraiche el.lign 
1 tsk dijonsennep 
1 tsk citronsaft 
1 bundt persille 
salt og peber 
 
Tilbehør: brød 
*
 
SKÆR de kogte kartofler i terninger. 
Skrub eller skræl gulerødderne og skær dem i små terninger. 
Blancher gulerødder og ærter i kogende, letsaltet vand og
hæld dem i et dørslag. 
 
RØR mayonnaise og cremefraiche sammen med sennep og
citronsaft og smag til med salt og peber.
Vend kartofler og grønsager i dressingen. 
Skyl og hak persillen og drys den over. 
 
SERVER salaten med kogt skinke og brød. 
 
TIPS: Du skal
begynde med ca. 500 g ærter i bælg for at få 125 g grønne ærter ud af det.
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin