
 
Har du selv squash i haven, så har du rig mulighed for at
sætte denne smukke ret på bordet. 
Arbejdstid: 25 min. Stegetid: 20 min. Ikke fryse-egnet. 2
personer. Er du alene så halver portionen. 
 
#
8-9 små squash med blomster eller 300 g squash 
1 fed knust hvidløg (kan udelades) 
1 bdt forårsløg 
½ spsk olie 
2 æg 
3 æggehvider 
2-3 spsk hakket persille 
evt. 125 g cherrytomater (halve) 
salt og peber 
Tilbehør: rugbrød 
*
 
Pluk blomsterne af squashene og rens dem. 
Skær evt. squashene ud i mindre stykker. 
Rens forårsløgene og snit dem fint. 
Svits squash på en pande med olie 3-4 min. og krydr med
hvidløg, salt og peber. 
Tilsæt blomster og forårsløg og steg i 20-30 sek. 
Vend det ud på en tallerken. 
Pisk æg, æggehvider og hakket persille sammen og krydr med
salt og peber. 
Hæld det på panden og bag ved middel varme 5 min. 
Læg squash og blomster samt cherrytomater i æggemassen og
bag frittata'en færdig ca. 10 min. 
Server med rugbrød. 
Tips: Du kan også bruge hele æg: Beregn da 4 æg i alt.
Squash er ofte på tilbud i supermarkederne, så køb lige nogen.
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin