
Når du steger flæsket i ovnen, bliver det sprødt, samtidig
med at du slipper for stegeos. Den klassiske persillesauce har fået et pift af
flere grønne krydderurter og er smagt til med sennep. 
Arbejdstid: 25 min. Koge/stegetid: 35 min. 2 personer. Er du
alene så halver portionen.
 
#
3-400 g svinebryst/flæsk i skiver 
1 skalotteløg 
15 g smør 
1 spsk hvedemel 
2 dl mælk 
1-2 tsk dijonsennep 
persille, kørvel, estragon, purløg, ramsløg 
salt og peber 
Tilbehør: 
kogte kartofler 
dampede eller ovnbagte grønsager 
*
 
Dup flæskeskiverne tørre med køkkenrulle og krydr dem med
salt og peber. 
Læg skiverne på risten i en bradepande foret med bagepapir
eller alufolie. 
Sæt bradepanden øverst i en kold ovn. 
Tænd ovnen på 225 °C og steg i ca. 20 min., til skiverne er
gyldne. 
Vend skiverne og steg, til de er gyldne og sprøde i ca. 15
min. 
 
Sauce: Pil skalotteløget og hak det fint. 
Steg dem bløde og blanke i en gryde med smør og rør melet i.
Tilsæt mælken lidt ad gangen og kog saucen igennem under
omrøring i ca. 10 min. 
Skyl og hak krydderurterne. Smag saucen til med sennep, salt
og peber og tilsæt rigeligt med krydderurter. 
Dryp flæskeskiverne af på køkkenrulle og server med sauce,
kartofler og grønsager. 
 
Tips: Du kan også stege flæsket stille og roligt på en stor
varm pande.