
 
Stegte chorizo-pølser, kogte kartofler og et godt madbrød er
en slags fusions-ret. Du vil kunne lide den! Kig efter de friske chorizopølser i supermarkedets køledisk eller spørg
din slagter. De skal ikke forveksles med den tørre chorizopølse, som bruges til
tapas mm. Find opskriften på den lille appetitvækker her!
Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: 15 min. Ikke Fryseegnet. 2
personer. Er du alene så halver portionen. 
 
#
4-6 friske
chorizopølser (300 g) 
½ spsk olie 
1 løg (fintsnittet) 
400 g kogte
kartofler (tern eller både) 
1 stor moden avocado
1 spsk citronsaft 
salt og peber 
Tilbehør: tortillas
eller brød 
*
 
Steg pølserne i olie
på en pande ved middel varme, til de begynder at safte. 
Tilsæt løgene og
steg under omrøring 3-5 min. 
Tilsæt kartoflerne
og steg under omrøring ca. 5 min. 
 
Halver avocadoen og
skrab frugtkødet ud. 
Mos det med en
gaffel og smag til med citronsaft, salt og peber. 
Server pølserne med
kartoflerne, avocadomos og brød eller tortillaer. 
 
TIPS: Kartoflen er
en stor del af den sunde basismad og en god kilde til kostfibre. Beregn 200-250
g til voksne og ca det halve til børn.