
 
Vi har bagt et par lynhurtige grønsagstærter med færdigkøbt
butterdej. 
2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20
min. Bagetid: 25 min.
 
#
2 små plader optøet butterdej (160 g) 
1 squash 
½ spsk olie 
2 tomater 
75 g italiensk mozzarellaost 
frisk basilikum 
salt og peber 
*
 
Tænd ovnen på 225 °C. 
Vask squashen, og skær den i ½ cm tykke skiver. 
Læg dem på en bageplade med bagepapir. 
Drys med salt og peber, og dryp med olie. 
Stil pladen i ovnen i 5 min. Tag squashskiverne ud, og lad
dem køle lidt af. 
 
Prik de to stykker butterdej med en gaffel, og læg dem på
bagepladen. 
Skær tomaterne i skiver, og læg dem skiftevis med squash på
dejen. 
Drys med salt og peber, og læg tynde skiver mozzarella over.
Bag tærterne i 18-20 min, og server straks med et drys frisk
basilikum. 
 
TIPS: Du kan også bruge aubergine og peberfrugter til
tærterne. Skær dem i skiver, og steg dem halvmøre inden du lægger dem på dejen.