Logo

Grønsager med persille-valnødde-dressing

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Grønsager med persille-valnødde-dressing

 

Nyd som grøn ret med brød til eller server som tilbehør til et stykke stegt fisk eller lidt pølse, skinke eller paté.

Arbejdstid: 20 min. Ikke fryse-egnede. Til 2 personer, er du alene så halver portionen. 

 

#

150 g nye gulerødder (i meget tynde skiver)

150 g spidskål (eller blomkål, i meget tynde skiver)

4 babysquash (gerne med blomst, i tynde skiver på langs)

150 g sukkerærter (fintsnittede, eller hele friskbælgede ærter)

 

Dressing:

1 bdt persille

30 g valnødder

1 fed hvidløg (knust)

2 spsk olie

1 spsk vineddike (eller citronsaft)

1 spsk ahornsirup (eller honning)

½-1 dl vand

salt og peber

*

 

Anret grønsagerne på 2 tallerkener.

Skyl persillen grundigt og slyng den tør.

Blend den sammen med de øvrige ingredienser og smag til med salt og peber.

Juster tykkelsen med vand og dryp dressingen over salaten eller server som dip.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 388 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ratatouilletærte med skinkeBag en lækker tærte med den franske grønsagsragout, ratatouille, som fyld. Server f.eks....
• Kartoffel- og peberfrugtsuppeHer er en nem vegetarisk suppe med en flot rød farve. Du kan også lave den gul med gule...
• Kartoffel-kålsuppe med pølseHer er en dejlig, fyldig vintersuppe, som smager ligeså godt næste dag. Perfekt til en...
• NougatrouladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os