Logo

Røræg med krydderstegt bacon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Røræg med krydderstegt bacon


Prøv en ny slags bacon til søndagsbordet. Den er stegt med lidt farin og krydderier og smager skønt især med røræg. Brug ovnen, så slipper du for stegeosen.

Arbejdstid: 10 min. Stegetid: 10 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

½ spsk farin

1 knsp cayenne

1 knsp stødt sort peber

150 g bacon i skiver

Tilbehør: 4 æg og brød

*

 

Tænd ovnen på 220 °C.

Bland farin og de to slags peber.

Læg baconskiverne i en bradepande foret med bagepapir, drys dem med halvdelen af krydder-sukkeret og bag dem i ovnen 5 min.

Vend baconskiverne, drys med resten af krydderblandingen og bag dem sprøde ca. 5 min mere.

Lad baconskiverne dryppe af på et stykke køkkenrulle og server med røræg eller spejlæg samt brød.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 290 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grønsagsbiks med spejlægTag en kødfri dag - der er masser af fylde i denne nemme, grønne hverdagsret. Til de meget...
• Æg i sennepssauce - Skidne ægDen gode gamle klassiker "Skidne æg" blev traditionelt serveret påskelørdag. Vi har brugt...
• Æggesalat med karseÆggesalat med karse bruges som pålæg eller serveres med ristet brød som en forret
• Rådhuspandekager 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os