
 
Sæt en salat med
sild på dit frokost- eller brunchbord. En frisk dressing med krydderurter
sætter sommerlig smag på retten. Arbejdstid: 15 min. Ikke fryse-egnet. 2
personer. Er du alene så halver portionen. 
 
#
500 g kogte nye
kartofler 
2 gammeldagsmodnede
kryddersildefileter
salatblade 
1 hårdkogt æg
(hakket) 
1 rødløg
(finthakket) 
1 spsk kapers 
 
Dressing: 
1 tsk dijonsennep 
1 spsk æbleeddike 
2-3 spsk olie 
dild, kørvel,
persille og purløg (efter smag) 
salt og peber 
 
Tilbehør: rugbrød 
*
Pisk sennep sammen
med eddike, olie, hakkede krydderurter, salt og peber. 
Skær kartoflerne i
skiver og skær sildene i mindre stykker. Vend kartofler og sild i dressingen. 
Anret på to
tallerkner med salatblade og drys med æg, løg og kapers. 
 
Server med rugbrød. 
 

 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin