Logo

Fiskegryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Fiskegryde

 

Denne dejlige fiskeret er der ingen ben i og det hele kan købes i dit lokale supermarked.

Arbejdstid: 20 min. Kogetid: 20 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

1 løg

1 fed hvidløg

lidt persille

1 spsk olie

1-2 spsk hvidvinseddike

evt. 1 knsp safran

1 dåse hakkede tomater

250 g torskefilet

150 g frossen skaldyrsblanding

salt og peber

Tilbehør: ris, kartofler eller brød

*

 

Pil løg og hvidløg og hak dem fint.

Skyl og hak persillen.

Sauter løg og hvidløg bløde i en gryde med olie.

Tilsæt hvidvinseddike og lad det koge næsten væk.

Tilsæt safran, tomater, salt og peber og lad det simre 10 min.

 

Skær torsken i mindre stykker og krydr dem med salt og peber.

Læg dem i gryden sammen med skaldyrsblandingen og lad det simre under låg ca. 5 min.

Server i dybe tallerkener med hakket persille og kogte ris, kartofler eller brød.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.333 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Torskefilet med peberfrugt og nudlerLetsaltet torsk bliver her til en delikatesse. Server den med en sauce, som kompletterer...
• Torsk med tomatsauceUgens fisk er tilberedt i mikroovn, men kan selvfølgelig også laves på komfuret. Et...
• Kogt torsk med sennepssauce14. marts lavede vi kogt torsk med sennepssauce, og brugte denne opskrift og huskeseddel....
• Stegte bananer med chokoladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!