Logo

Fiskegryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Fiskegryde

 

Denne dejlige fiskeret er der ingen ben i og det hele kan købes i dit lokale supermarked.

Arbejdstid: 20 min. Kogetid: 20 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

1 løg

1 fed hvidløg

lidt persille

1 spsk olie

1-2 spsk hvidvinseddike

evt. 1 knsp safran

1 dåse hakkede tomater

250 g torskefilet

150 g frossen skaldyrsblanding

salt og peber

Tilbehør: ris, kartofler eller brød

*

 

Pil løg og hvidløg og hak dem fint.

Skyl og hak persillen.

Sauter løg og hvidløg bløde i en gryde med olie.

Tilsæt hvidvinseddike og lad det koge næsten væk.

Tilsæt safran, tomater, salt og peber og lad det simre 10 min.

 

Skær torsken i mindre stykker og krydr dem med salt og peber.

Læg dem i gryden sammen med skaldyrsblandingen og lad det simre under låg ca. 5 min.

Server i dybe tallerkener med hakket persille og kogte ris, kartofler eller brød.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.794 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Torsk på spidFisk og skaldyr bliver ekstra lækkert, når det spidsteges. Det skal krydres kraftigt og...
• Dampet LangeLækker opskrift på lange i fad med porrer og gulerødder. Du kan bruge brosme, torsk eller...
• Fiske-nuggets med kartofler, gulerødder og dipDe små stykker frisk fisk er paneret med persillerasp og bagt i ovnen. Sprøde gulerods- og...
• Græsk nytårskageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os