Logo

Madagaskarpebersauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ½ tsk madagaskarpeberkorn (grønne peberkorn i lage)
2 dl vand
150 g flødeost

Hak de grønne peberkorn fint. Kom dem i sauterpanden med stegesky sammen med vand og flødeost. Bring blandingen i kog ved jævn varme og under omrøring, mens osten smelter. Kog saucen ved svag varme, stadig under omrøring, i ca. 1 min. Smag til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.198 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her