Logo

Peberrodssauce 4

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

30 g smør
20 g hvedemel
4 dl lys fond eller bouillon
salt
peber
evt. ½ dl piskefløde
1 dl fløde eller mælk
2-3 spsk peberrod

Smelt smørret.
Drys melet i og bag gyldent i gryden under omrøring.
Spæd med væde under piskning og lad saucen koge 3-5 minutter ved
svag varme under fortsat omrøring.
Tilsæt evt. fløde og smag til.
Tilsæt fløde eller mælk.
Smag til med revet peberrod.
Serveres til kogt fisk, kogt oksekød og kogt fjerkræ.

Tips: saucen kan smages til med lidt vineddike og sukker og/eller
tilsættes korender

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.713 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her