Logo

Rødløgsdressing

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

dressing / marinade

½ liter cremefraiche 18%
1 stort rødløg
groft salt
friskkværnet 5-korns peber
Løget pilles og hakkes i meget små stykker.
Cremefraichen smages til med salt og friskkværnet peber og herefter
tilsættes rødløget.
Serveres til en frisk sommersalat med et lunt flûte.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.680 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her