Logo

Bøf stroganoff 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

750 g oksefilet, mørbrad eller inderlår
2 skiver bacon
50 g margarine
1 løg, finthakket
1 tsk paprika
250 g champignoner
¼ liter suppe
2 spsk hvedemel
1 dl tomatpuré
3-4 tomater
1 dl sur fløde
salt

Skær kød og bacon i tykke strimler, der ristes i margarine, til det er gyldent.
Hakket løg ristes med til sidst. Gryden tages fra varmen.
Paprika tilsættes. Gryden varmes igen.
Rensede champignoner deles, hvis de er store og blandes i under omrøring.
Når svampene falder sammen, hældes suppe, meljævning og tomatpuré i.
Modne tomater skoldes, flås, deles og udkernes. De lægges i gryden.
Retten steger ganske sagte under låg 15 min., hvis man ofrer filet eller mørbrad, men ca. 1 time, hvis retten er lavet af inderlår.
Skyen koges op, fløden dryppes i. Retten smages til og serveres med kartoffelmos.
Bøf Stroganoffkan mørne i ovn ved 165 ºC under låg.
Der kan lægges strimler af bacon øverst.
Man kan lige før serveringen drysse nyristede champignoner over, men der skal champignoner i fra begyndelsen for at give smag.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.565 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her