Logo

Engelsk bøf

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
180–200 g oksefilet <br>salt <br>peber <br>margarine <br> <br>Oksefilet bankes let og brunes af på en meget varm pande i lidt margarine. <br>Krydres med salt og frisk kværnet peber. <br>Steges ca. 3 min på hver side der skrues ned for varmen efter bruning af bøfferne <br>
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 906 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• TyndstegskoteletterSaftige bøffer: Kødet skal være af bedste kvalitet, men det behøver naturligvis hverken...
• Krydderbøf 2003En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Baconburger og cheeseburgerSaftige bøffer i boller med bacon eller ost mums! Og bollerne kan du også nemt bage selv
• Æblekage med kanel 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os