400 g kogte kolde kartofler
300 g kogt eller stegt svine eller oksekød
1 peberfrugt grofthakket
1 løg finthakket
2 fed hvidløg finthakkede
100 g champignoner skåret i skiver
100 g frisk spinat skyllet nippet og hakket
50 g smør
8 pocherede æg
2 dl hollandaisesauce
1 ½ spsk hakket persille
Skær kartofler og kød i terninger.
Gem 2 spsk af peberfrugten til pynt.
Smelt smørret i en stegepande og svits peberfrugt, løg, hvidløg, champignon og spinat over middelstærk varme 3-4 minutter.
Tilsæt kød og kartofler og steg 3-4 minutter.
Kom en portion biksemad på hver tallerken og anret med 2 pocherede æg ovenpå.
Top med persille og hakket peberfrugt.
Tips: Biksemaden kan laves uden kød og serveres til en skive kold skinke.