Logo

Hamburgerryg med grønt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hamburgerryg
vand eller halvt vin og vand
sukker
et par laurbærblade
et bundt porrer
250 g gulerødder
4 spsk olivenolie
2 tsk grovkornet dijonsennep
1 spsk lys vineddike
et bundt dild

Kog en hamburgerryg ved svag varme i en halv times tid.
Brug vand eller halvt vin og vand tilsat sukker og et par laurbærblade. Lad hamburgerryggen køle af i suppen.
Skær et bundt porrer og 250 g gulerødder i skiver eller stænger og damp dem møre.
Lad dem dryppe af og læg dem på et fad.
Pisk 4 spsk olivenolie sammen med 2 tsk grovkornet dijonsennep og 1 spsk lys vineddike.
Smag til med salt og peber.
Fordel et bundt dild over grønsagerne og hæld dressingen over.
Skær hamburgerryggen i skiver og servér til grønsagerne sammen med nye kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.761 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her