En restegryde med grøn og rød peber liver op på
middagsbordet.
Servering til 4 personer. 10 min.
# Ingredienser:
500 g svinekød i strimler, fx rester eller wokstrimler
2 spsk rapsolie
1 løg
2 fed hvidløg
1 rød peberfrugt
1 grøn peberfrugt
1 tsk paprika
8 dl bouillon okse
2 spsk Maizena mel
6 spsk vand
1 bundt forårsløg snittet
2 spsk hakket persille
1.5 tsk karry
*
Sådan gør du
1. Oksekødet brunes let i en gryde med olie til det er
gyldent stegt på alle sider, ca. 3-4 min. ved høj varme.
2. Tag kødet op af gryden og læg det på en tallerken.
3. Løg, hvidløg og peberfrugt skæres i tern og svitses i
gryden i olien i ca. 2 min.
4. Kom kødet tilbage i gryden, tilsæt karry, paprika og bouillon.
5. Lad retten simre ved jævn varme ca. 10 min.
6. Maizenamel røres sammen med vand, og tilsættes i retten.
7. Kog videre i 2-3 min. til saucen er jævnet.
8. Tilsæt forårsløg og persille og smag til med salt og
peber.
9. Gryderetten serveres med jasminris og en frisk grøn salat.
Tips: Retten kan også tilberedes med kalve- eller svinekød i
strimler.