Logo

Kartoffelsalat med linser og forårsløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

125 g små grønne linser
¾ kg aspargeskartofler
1 bdt forårsløg
1 dl krydderurter fx. dild persille estragon purløg og kørvel

Dressing:
2 spsk dijonsennep
1 spsk lys vineddike
½ dl olivenolie
salt og friskkværnet peber

Skyl linserne og kog dem møre, ca. 15 min.
Lad dem dryppe af i en sigte.
Kog kartoflerne. Pil dem og skær dem i skiver.
Snit forårsløgene i tynde skiver.
Bland kartofler, linser, forårsløg samt krydderurter.
Pisk dressingen sammen og vend den i salaten.
Server salaten til kødretter, fx. lammekølle, gratineret skinke eller sprængt nakke

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.278 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her