Logo

Kogning af skinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg skinke
vand
1 bouillonterning
¼ tsk salt
 
Skinke koges fersk, dvs. dækkes med kogende vand, tilsat 1 bouillonterning
og ¼ tsk salt.
Kogetid: ca. 1 time.
Lad evt. kødet stå i suppen i yderligere 20 min

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (15 stemmer)
Siden er blevet set 11.298 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Roskildefestivalen være politik eller musik? I år vil de fejre solidaritet med Palæstina. Er det foreneligt med musik?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her